Tung i rumpen !

Ja jäklar säger jag bara, träningen är igång, och i år finns inga ursäkter, jag ska bli en bättre löpare och min tunga bakdel måste väck ! Tänkte på det i går när jag sprang att det var något som var väldigt tungt att bära runt på så ett kilo på varje skinka skulle vara bra ! Jag är glad att just EFIT och cirkelträningen finns också, skulle vara fint med lite hurt ! Men min största utmaning är inte ge upp hur tungt det än känns !  Önska mig lycka till ! 

Ta saken i egna händer !

Har pratat om att Lykke behöver klippa luggen igen då den blivit väldigt lång, nu behöver jag inte tänka på det längre, hon har fixat det galant själv ! - å vad skönt, nu ser jag igen säger hon med en stor hårtuss i handen :-(  

Vill ha.......

Kajak till våren ! 

???

Saker känns för bra för att vara sant, när kommer bakslaget ? Eller är 2013 mitt år ? Nya jobbet ger mig chansen till att bli det jag vill, jobba med det jag vill samtidigt vara den mamma jag vill ! 

Träningsmaraton

I morgon blir det en rejäl spark i röven inför årets träning. Jag har två lopp som ska göras och ett av dom kräver extra mycket träning, flera mil löpning krävs ! Så nu jäklar kör vi ! 

Nya jobbet !

Ska in till nya jobbet idag :-) känns nervöst till tusen ! Varför vet jag inte men jag har verkligen längtat efter detta ! Så efter kl 14 kan jag avslöja mer !!!

Gott nytt år !

<3 känner mig så glad över att 2013 är här och att jag fick fira in det nya året med mina barn <3 Detta år kommer att börja med nytt jobb, som kommer ge mig mer tid för barnen, sen har jag inget att skylla på vad gäller träningen. Det ska bli underbart att se vad detta år har att bjuda på ! 

RSS 2.0