Renovering

Nu har M fått myror i brallan tror jag, han har fått fart uppe på vinden och det får gärna hålla i sig. Mathilde och Olivia ska flytta upp och Lykke ska äntligen få ett eget rum, eller ? Hur fasen ska jag klara att inte ha henne hos mig när jag sover ????? Jag har alltid velat sova själv, ingen får ligga nära mig men Lykke har blivit som min egna lilla nallebjörn. Vaknade inatt av att jag låg och kramade om henne !

Idag har det varit ett jäkla skitväder men en springtur ska få mig på bra humör igen !

EFIT imorgon gör också livet på topp, om det nu är snöfritt vill säga,

KRAM


Trots

Jag har varit ledig endel nu på slutet, det har varit sjukdom och annat som gjort att jag varit hemma mer än vanligt och har med det upptäckt att Lykke mår väldigt mycket bättre. Ett tag var det så mycket trots så jag var riktigt orolig över hur det skulle bli med den tösen. Nu finns det nästan inget trots i den lilla kroppen utan hon kramas, myser och berättar hela tiden hur mycket hon tycker om oss.
Jag tror inte att det är bra för henne att vi båda jobbar heltid men just nu är det svårt att fixa det på annat sätt. Det är lite mer än 4 månader kvar, sen jobbar jag mindre, plus att vi ska ha en hel del semester under dessa månader också.

Vart tusan är min lottovinst ;-)


 

Som sagt, i år väntar Turkiet, Astrid Lindgrens Värld och sommarstugan !!! JAG ÄLSKAR SOMMAREN !!!


Ovisshet !

Nu är det mycket ovisshet, vad blir det till hösten får jag vara arbetslös eller finns det ett jobb till mig därute ? Hoppas verkligen på det sista alternativet. Efter tisdagens läkarbesök fick jag först känna en känsla av seger, äntligen förstår någon vad jag pratar om, men när kvällen kom och jag låg bredvid en sovande liten unge kom tankarna om VAD är det för fel.......cancer ? Då borde jag må sämre tycker jag. Blir det operation ? jag har operationskräck, det har jag verkligen. Men som sagt det är på kvällarna tankarna kommer och man funderar som en tok på alla hemska alternativ.
Men nu är det en solig dag och jag ska ta vara på tiden med Lykke idag, hon mår inte riktigt bra. Så hoppas jag läkaren ringer om dom senaste proverna så att vi får det här gjort, det är ingen rolig resa som väntar men det får jag ta.


Påsk är det också,underbart !!! Man behöver lite ledighet för att uppskatta jobbet extra mycket.
Igår hade jag en sådan där känsla att här vill jag vara när jag satt på jobbet, men finns det ingen tjänst så finns det inte :-(

RSS 2.0