Startar om här !!!

Ja jag är så jäkla trött på blogspot som aldrig funkar så jag börjar om här : )

Det har ju som sagt va hänt en hel del detta år. Jag har blivit fru Näs:
En av dom lyckligaste dagarna i mitt liv !!!
Allt blev så fruktansvärt perfekt, hahahaha, utom häftet som jag jävlades med men någonting ska ju gå fel sägs det. Musiken, vännerna, familjen, barnen, lokalen, prästen, pianisten, tårtan, maten, lokalen............ja allt va precis så som vi ville ha det och det finns inga ord i världen som kan tacka alla inblandade tillräckligt !!!

Jag har fått ett jobb som jag älskar att gå till, trodde inte att det fanns men det gör det.

Vi har varit på en underbar resa till CypernDet bästa jag har !!!

     

En av dagarna var det bröllop på stranden !!!Hotellet !!!RajRajHela gänget som underhöll alla glada barn på dagarna !!!Underhållning varje kväll.Vilket lilltroll älskade...........Speciellt Emma !!! Världens gulligaste tjej..........Massor av glass blev det, ja vi fick äta huuuur mycket vi ville !!!Besökte även ett vattenland som barnen älskade.Med full fart i benen sker lätt en...................Olycka.Helt underbart har det varit och lilltroll träffade en dubbelgångare som var född två dagar efter Lykke !!!
Dom var så lika att vi föräldrar vid några tillfällen jagade fel barn.

 

En natt var det något som lät väldigt illa, så pass illa att jag förblev sömnlös, det visade sig vara denna lilla krabat som gömt sig under en av sängarna, ut for den men självklart med livet i behåll.

Ännu mera glass.....

Pappa snorkel frans.............

Men vi tog oss hem tack och lov.........Och jag är stolt över mig själv som vågade mig upp i ett flygplan...........______________________________________________________________________________

Idag har vi varit på dop......................mer om det kommer sen !!!

SOV GOTT !!!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj så fina bilder!!

2011-09-25 @ 10:43:24
Postat av: Johanna

Åhh va fina ni är på det första kortet, speciellt du Åsa! Blev helt tårögd av dessa två inlägg...kul att du är tillbaka här så det blir lättare att följa :-) Kram kram

2011-09-27 @ 20:52:57
URL: http://esteline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0