Onsdag

Ja nog var det nyss jag öppnade ögonen för att det var dax för ännu en måndag, har lite svårt med måndagar även fast jag vet att det bara smäller till och så är det fredag igen. Imorgon har Lykke varit utan napp i en vecka och det har gått sjukt bra, jag har ju som sagt lovat henne att åka till leksaksaffären då hon slutat med blöja och napp, vilket hon nu har gjort. Blir nog en mamma och troll dag på stan i helgen !!!
- Ja vill ha en "jyggsäck" (ryggsäck) säger hon, men vi får se va det blir !

Tror faktiskt det blir en ganska lugn helg även fast söndagar består av gymnastik. Men det är ju bara roligt och nästa helg är det tävling för tjejerna i Borlänge.

I lördags var vi till Djurås och kikade på filmen från bröllopet, fasen va jag älskar alla inblandade.....och att Magnus familj är enormt duktiga på att sjunga har jag ju vetat men måste bara säga att jag blev så stolt över Mathildes solo, hon sjunger ju helt fantastiskt, självklart Olivia också !!!

Nu måste jag försöka ta mig ifrån Placeringsrådgivning`s boken, jag blir liksom lite halvt less för att saker har så svårt att fastna i hjärnan.Första gången Lykke tog napp !!!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den filmen skulle jag också vilja se!!

2011-10-06 @ 10:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0