VAB

Idag blir det att ta hand om lilla Lykke som har feber, måste erkänna att jag har svårt att slappna av när jag är hemma med sjukt barn. Men idag kan jag köra lite på hemmaplan när det gäller läsningen och den ska ju ske på arbetstid så det kan ju bli bra det här !!!

Vi har kommit igång med bygget här hemma också, ÄNTLIGEN !!! Magnus har väl tömt vinden snart och nog hittade han en hel del skatter. Så till sommaren blir det storloppis här i byn, ska försöka få med fler som bor här efter vägen så att det blir stort helt enkelt !!!
Men det som ska göras är att taket ska lyftas upp lite där uppe så att Olivia och Mathilde får övevåningen till sitt egna lilla palats.KRAM

 

 


Flicka dog......

..........när en gravsten föll över henne står det i aftonbladet. Det är fruktansvärt va man tar livet förgivet. Man måste inse att livet är bara till låns. Man kan inte gå och oroa sig för vad som kan hända men man bör ta till vara på dom möjligheter som finns för att visa kärlek till dom man älskar.

Ge tid till dina barn !!!

KRAM


Tala telefon

Lykke pratar i sin mobil:
- Hej bajskorv har du bajsat ?
- Nähä, har Mira bajsat. Har du kissat då ?
Man kan ju undra va hon kommit in i för period : )

 

Nu ska vi packa in oss i bilen och dra på gymnastik igen men efter ett samtal med lilla Olivia igår kom det som jag länge varit rädd för att det skulle komma.
Jag vill ibland sluta på gymnastik ! Jag har sett att hon tappan intresset eller viljan heter det och om det är för att Mathilde börjat vet jag inte men hon sa att alla bara trängde sig före och knuffades mm mm.
Jag sa åt henne att bli lite tuffare, om hon bestämmer sig för att klara något så gör hon det. Och att hon måste ta fram viljan igen så kommer allt att bli mycket roligare.
Hoppas hoppas att allt detta vänder för hon är jäkligt duktig när viljan finns.

HA DE`!!!


Totalt slut !!!

Jag vet inte va det är, eller vem det är som tagit över min kropp. Är det så enkelt som latmasken eller är det något helt annat. Jag vill så mycket, har stora planer men så fort jag gör minsta lilla slutar kroppen fungera. Jag blir yr, skakar och vill helst bara sova !!! Jag lägger så stor energi på vad jag inte hinner med, så det jag hinner med inte ens är till något värde. Jag måste lära mig att jag inte hinner med allt............
Imorgon ska jag till maserhallen och det är för mig väldigt viktigt, tjejerna har sin första gymnastiktävling för terminen och sånt älskar jag !!!

Just nu känner jag panik över allt som man vill lära sig inom jobbet, har svårt att förstå att man lär sig inte allt på en gång, men just där kommer problemet och jag tappar tron på mig själv. Fixar jag verkligen det här ? Jag tror även att jag måste lära mig att fel gör alla och att våga ta för mig mer, våga ta kontroll över saker som jag inte har någon aning om, hur ska jag annars lära mig.
Som jag försöker printa in i huvudet på mina barn " Va med på det ni inte klarar av så lär ni er det tillslut"
Det är nog inte dom jag ska tala om det för utan mig själv !!!

Jag kan lugnt säga att jag är helt slut just nu !!!
Klockan är halv nio men för mig känns det som ett på natten minst.

GOD NATT !!!


I mina tankar !

Idag kommer jag göra en sak för några som jag lider med, det är inte mycket man kan göra men kanske det värmer lite. Tiden spinger iväg och man visar helt klart för lite att man bryr sig. Jag grubblar över att dom måste ha det som dom har det, jag grubblar över saker som jag gjort fel denna vecka, kan man leva ett helt liv utan att göra några fel ? Min mage är som en disktrasa just nu !

Trevlig helg gott folk !!!


Så svårt !

Tycker att det är så jobbigt att kliva upp på morgonen, speciellt Måndagar och Fredagar ! Borde bara skutta upp och känna att allt bara är så enkelt, att ta vara på allt för fy va mycket skit det händer där ute och människor som får lida. Man är så inne i sin ruta och tror inte att just dom där sakerna kommer att hända mig !!! Men dom lurar bakom varje hörn.

Varför ska människor vara så bittra som inte har någon anledning att vara bittra, klaga på allt !!!

Jag ska åka till ett underbart jobb nu snart, men först lite morgonmys med lilltroll, hoppas hon vaknar på en bättre sida än igår bara !!!

Massor av tankar till er därute som kämpar med vardagen.


Onsdag

Ja nog var det nyss jag öppnade ögonen för att det var dax för ännu en måndag, har lite svårt med måndagar även fast jag vet att det bara smäller till och så är det fredag igen. Imorgon har Lykke varit utan napp i en vecka och det har gått sjukt bra, jag har ju som sagt lovat henne att åka till leksaksaffären då hon slutat med blöja och napp, vilket hon nu har gjort. Blir nog en mamma och troll dag på stan i helgen !!!
- Ja vill ha en "jyggsäck" (ryggsäck) säger hon, men vi får se va det blir !

Tror faktiskt det blir en ganska lugn helg även fast söndagar består av gymnastik. Men det är ju bara roligt och nästa helg är det tävling för tjejerna i Borlänge.

I lördags var vi till Djurås och kikade på filmen från bröllopet, fasen va jag älskar alla inblandade.....och att Magnus familj är enormt duktiga på att sjunga har jag ju vetat men måste bara säga att jag blev så stolt över Mathildes solo, hon sjunger ju helt fantastiskt, självklart Olivia också !!!

Nu måste jag försöka ta mig ifrån Placeringsrådgivning`s boken, jag blir liksom lite halvt less för att saker har så svårt att fastna i hjärnan.Första gången Lykke tog napp !!!

KRAM


RSS 2.0