SKIT snack !

Då va man ledig lite igen då !!! Städning och bakning står på schemat idag, och en väldigt dålig mage !!! Jag har kommit in i min "dåliga" period va gäller den och jag hade glömt hur förbaskat ont det gör. Insåg inte riktigt hur längesen det va jag gjorde tvåan om man säger så. Men när jag började kräkas och få "värkar" insåg jag att nu blir det ett helvete.
Tänk att det ska vara så svårt att få skita lite. Värkarna satte igång fem i morse och avtog vid halv åtta efter dubbeldos av dom där förbaskade dropparna som får en att vilja dö. Det är precis som värkar så ni som fött barn vet hur det känns.
Är så där lagomt arg på det där jäkla tarmsystemet, Men när jag är klar har jag säkert gått ner fem kg :-)
Förlåt för detta onödiga vetande men jag ville bara skrika av mig lite !!!

Imorgon ska Lykke följa med mig till jobbet lite på morgonen, måste vara ett underbart jobb om man åker dit på sin lediga tid va ? Ska även jobba lite på lördag, hade glömt hur det va att jobba helg !!!
Idag ska det bli danstävling, Mathilde är fortfarande lite bitter efter sina bra poäng från märkestagningen. Hon fick höra att hon gjorde för "fina" rörelser i hiphop vilket jag tror kommer från friståendet på gymnastiken. Men som sagt hade hon väldigt höga poäng även detta år.

Nej nu måste saffranslängderna bakas ut !!!

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0