TRÖTT............

Nu ska jag göra ett försök att få bort denna trötthet, jag är ju ständigt trött och så fort man planerar att göra något, som att åka till stan, på sin lediga dag får man räkna med att vara deckad på kvällen.

 

Jag ska ta en tur ner till jobbet och köpa jeans idag, sen måste jag ju gå in på Calimero, blir alldeles för långt mellan gångerna nuförtiden.

SEN blir det att åka till stan och köpa vitaminer. Måste inte bara ha för tröttheten utan också något för håret, jag tappar sjukt mycket hår !!!

Tjejerna ska på springtävling idag igen och Mathilde har bestämt sig för att springa en längre bana idag. Igår sprang hon 4km med Magnus och det gick jättebra.

Sen så måste jag försöka få tag på en potta, Lykke kom i lördags med farmors potta, satte sig och gjorde till våran stora förvåning ur sig i den. Hmmm skulle man börja potträna eller sker det av sig själv.
Hon vinkade glatt och sa "hej å" när vi spolade ner det i toan !!!

Men nu ska det bli en tur ner till skolan för att prata med lärarna lite, Mathilde är en stark tjej men hur mycket ska hon få lov att ta och hur länge är hon stark.
I fredags ritade killarna på bänken hur dom mördade henne, dom sparkade henne i kön, dom pekar finger åt henne................ dom gör alldeles för mycket som jag blir rasande över.
Ska ta och fråga dessa killar lite också, ska bli intressant !!!

Skulle mina barn göra på detta viset skulle jag inte vara glad på dom men dessa föräldrar verkar inte fatta hur det ligger till.

Ha en bra dag !!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Men va FAAAAAAN, vad är det jag läser, blir så arg så jag skakar av hur dessa killar beter sig mot Mathilde, va f..an har de fått för uppfostran, det mest grundläggande utav ALLT - att vara snäll med varandra! Vilket ansvar har man då tagit som förälder om man inte tar sånt här på allvar! Usch å fy, skämmes tamefan!!! Hoppas att ditt prat gick hem Åsa!

Heja Lykke som blivit stor å vill gå på pottan. Har ju hört att det går snabbare för tjejer än för killar att bli blöjfri, så det där kommer ni ju att få till snart=)! Nils har ju gått på toan sen han var sex mån å är fortfarande inte blöjfri...

Kram kram

2010-09-28 @ 20:37:05
Postat av: Mamma

Förbaskade skitungar!! Blir det ingen ordning, så kommer arga mormor och ryter i, för så här får man inte bete sig. TA TAG I DET NU! Var inte rädd för att prata med föräldrarna!

2010-09-29 @ 18:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0