Sjukstugan !!!

Idag blir det en tur in till doktorn med Olivia, hon blir liksom inte bättre och febern ligger runt 39-40 hela tiden. Det är som att ha en gamling utan hörsel här hemma, hon hör verkligen ingenting som vi säger. Sen gör det väldigt ont i örat för henne också och nu har det även blivit på det andra, så vi får väl se om vi kan få några svar och hjälp för att hon inte ska behöva sova hela dagarna och vakna till för att få sin alvedon.

Troligtvis kommer vi att träffa på min pappa där också som var med om en hemsk händelse på jobbet igår, är väldigt glad att han är precis så lång som han är, annars kanske man fått det där samtalet man gruvat sig för i flera år. Han blev fastklämd i någon maskin rakt över höften och killen han jobbade med vart så rädd att det blev endel tårar, hade inte han varit där så hade nog pappat setat fast än.
När pappa söker hjälp, då är det illa och nu hade han gjort det !!!

Har lovat Mathilde att vi ska göra lussebullar idag och det tänker jag inte svika henne med, vi var iväg och handlade grejer igår och hon är väldigt laddad.


Tastelines lussebullar


Känns som att jag måste kolla läget vad Lykke har för sig, det är lite väl tyst....................................

hahahaha hon hade lagt leksaker till sin sovande storasyster och satt och klappade på henne !!!

Nu ska jag göra korv.

TREVLIG HELG !!!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Meen fyy det var en envis sjuka! Stackars lilla Olivia! Och fy tusan vad hemskt med Torbjörn, ja, inte jobbar dom säkert karlarna heller, usch! Konstigt att sånt får hända! Sånt ska inte kunna hända!!! saknar er! vi måste ses någon dag nu! bara alla barn är friska;-)

PUSS PUSS PUSS PUSS

2010-11-26 @ 12:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0