Sjukstugan !!!

Idag blir det en tur in till doktorn med Olivia, hon blir liksom inte bättre och febern ligger runt 39-40 hela tiden. Det är som att ha en gamling utan hörsel här hemma, hon hör verkligen ingenting som vi säger. Sen gör det väldigt ont i örat för henne också och nu har det även blivit på det andra, så vi får väl se om vi kan få några svar och hjälp för att hon inte ska behöva sova hela dagarna och vakna till för att få sin alvedon.

Troligtvis kommer vi att träffa på min pappa där också som var med om en hemsk händelse på jobbet igår, är väldigt glad att han är precis så lång som han är, annars kanske man fått det där samtalet man gruvat sig för i flera år. Han blev fastklämd i någon maskin rakt över höften och killen han jobbade med vart så rädd att det blev endel tårar, hade inte han varit där så hade nog pappat setat fast än.
När pappa söker hjälp, då är det illa och nu hade han gjort det !!!

Har lovat Mathilde att vi ska göra lussebullar idag och det tänker jag inte svika henne med, vi var iväg och handlade grejer igår och hon är väldigt laddad.


Tastelines lussebullar


Känns som att jag måste kolla läget vad Lykke har för sig, det är lite väl tyst....................................

hahahaha hon hade lagt leksaker till sin sovande storasyster och satt och klappade på henne !!!

Nu ska jag göra korv.

TREVLIG HELG !!!!


Ledig !!!
Ja äntligen har jag och Lykke en ledig dag tillsammans, hon kom upp som ett frågetecken och undrade nog om det var sant  : )

Tänkte försöka städa lite men Lykke vill bara kramas och helst sitta fast med mig idag och det tänker inte jag säga nej till.
På eftermiddan blir det utvecklingssamtal på skolan för Mathilde och Olivia och sen på kvällen blir det att gå ut och äta med jobbet. Tänk att i stort sett alla som jag jobbar med ska med och tidigare fick saker ställas in för att ingen ville följa med, där kan man då dra slutsatsen att det blivit mycket bättre och alla är nu väldigt glada !!!

Just nu känner jag en enorm längtan efter att flytta, gärna in til Falun och helst i ett nybyggt hus, men man får väl inte ha för höga krav här i livet. Jag har en sambo som tycker det är bra som det är och att jobbet och att jobba extra är det viktiga just nu.
Men jag är inte bitter, bara jävligt bitter !!!!
Tänk om vi kunde planera in något kul, göra något hela familjen men planera va är det ???

 

Tror jag ska skicka in en kontaktannons som lyder:

 

Ensam trebarnsmamma söker dig med ett stort intresse för äventyr, en stor plånbok och viljan att göra allt som jag vill/vi vill.
Jag gillar skidsemestrar, solsemestrar och att vara med mina barn.
Du ska anlita folk för att bygga vårat drömhus vid vattnet och där ska vi leva lyckliga i alla våra dar.
Du ska veta vad natta barn är och gärna ha koll på deras aktiviteter, helst vara intresserad av att ställa upp och vara med på dom också !!!

(Och sen får jag hålla tummarna att det är Magnus som hör av sig, hehehehe)

Nej !!!! Jag är inte bitter !!!

Här följer lite bilder på helgen som va !!!

Bästa innebandy killen som gjorde 10 mål på söndagens innebandycup !!!


 

De glada huvudpersonerna, faktiskt var det Tuva till vänster som var sprudlande glad och lilla Nova fick jag en bild på när hon såg någorlunda nöjd ut. Annars tyckte hon att det här med dop var hemskt tråkigt !!!Nu har jag en liten trollunge som säger blä och börjar klä av sig !!!

Så ha det gött !!!

 


Sjuk, sjuk och åter sjuk !!!

Jag hoppas att de är på väg att vända för Lykke, att hon snart blir frisk !!! Känner liksom att jag behöver sova en natt, för att komma ikapp med allt. Hostan från Olivia och Lykke har hållt mig vaken i två veckor, och idag var första dagen jag skickade iväg Olivia till skolan, fortfarande lite hostig men pigg !!!

 

Och idag har Lykke vräkt i sig mat och det är ett gott tecken : )

 

Igår åkte jag in till stan och tränade afro. Försökte träna styrka innan men det var så mycket folk så man fick köa till stationerna, sånt hatar jag så det blev 40 minuter cykling.
Har försökt hållt mig till bra mat och har fixat det riktigt bra i 3 veckor snart och faktiskt har det visat resultat. Självklart har jag fuskat någon enstaka gång.
Det som känns mest är att jag blivit piggare och att min 9 månaders kula gått ner till en 7 månaders, heheheheh !!!


Nu ska jag röja lite tills Mathilde och Oliva kommer hem, stackars ungar ska gå hem i denna storm, men jag kan inte börja skämma bort dom ; ) Vi får se, Lykke kanske hinner vakna.

KRAM


7 km

Jaaaaaaa igår klarade jag 7km löpning utan att stanna, till och med upp för dessa mördarbackar hos oss som jag knappt orkat gå i tidigare, jiiiiiihaaaaa !!!!! nu ska jag tusan inte komma av mig. Det känns som att jag har träningsvärk i varenda organ : )

 

Imorgon är det dags för afro igen.

 Nu blidde jag avbruten av en liten Lykke som är trött........ Jag fortsätter imorrn !!!


GOD NATT


Heimlich

För inte så lång tid sen gick jag en förstahjälpen kurs genom BVC.
Tror, eller vet att den var jättebra för idag fick jag testa heimlich på Lykke för första gången och när jag gick den kursen så sa jag att OM jag skulle hamna i denna situation skulle jag få panik. Men det gick bra, det enda som fanns i mitt huvud var att få ut boven.
Jag kunde inte riktigt se vad det var för hon kräktes också, det kan också vara så att det åkte ner åt fel håll för det verkar vara lite irreterande än.

Hon är så sjukt nyfiken på allt just nu.

Det ska "tättas händer" varje dag, så det blev vääääldigt blött på badrummsgolvet idag, tack gode gud för plastmattan.

För inte alls så längesen smakade hon på rengöringsmedel, inte gott !!! När jag pratade med giftcentralen så tog hon telefonen och sa -hej då, till tjejen medans jag blandade saft åt henne.

Hon gillar att leka med eluttagen, grrrrrr. Tur det finns saker att sätta i dom, men skulle man göra det i alla kan man ju inte ha någon lampa tänd : (

"Akta dig" säger hon när man föser bort henne.Ja, undra när det går riktigt illa ??? ALDRIG hoppas jag !!!

KRAM


Vill bara tala om ............

Det finns människor som man tycker väldigt mycket om, som man aldrig vill se att dom har det jobbigt.
Man vill hjälpa men vet liksom inte hur........??????
Hur ska jag kunna få dom att förstå att jag faktiskt bryr mig om dom.

Jag tänker just nu extra mycket på en underbar familj som sliter för fullt och ger så mycket. Ni har motgångar som jag helst skulle vilja sudda ut, som jag önskade att dom inte fanns. Jag skulle vilja hjälpa men hur.

Men jag säger så här:

Ni är världens underbaraste familj och ge inte upp, nu ska det komma fram ett svar. Ni ska inte behöva fundera över en sån här sak utan det finns läkare som har betalt för att ta reda på vad som är fel.

Petra, Magnus, Isak och Lovis, Jag tycker om er så mycket !!!
KRAM


RSS 2.0